« takaisin

Agens yhteistyöhön SignSpace-allekirjoituspalvelun kanssa

09.12.2019

Asiakirjan muokkaaminen ja allekirjoitusten kerääminen on helppoa, kun koko prosessi hoituu yhdessä palvelussa.achievement-3408115_1920

Agens Oy palvelee yrityksiä liikejuridiikan lakitoimistona muun muassa sopimus- ja asiakirja-asioissa sekä Legal Tech digitaalisten työkalujen kehittäjänä. Palvelun ytimessä on sähköinen Smart Contract -sopimusmoottori, jonka avulla voi käsitellä ja muokata juridisia sisältöjä. Tällä hetkellä palvelussa on yli 120 Smart Contract -asiakirjatyökalua, joista asiakas saa räätälöityä oman versionsa täyttämällä tietyt kohdat ennalta tehtyyn sisältöön.

Järjestelmän englanninkielisten, kansainväliseen käyttöön sopivien Smart Contract -työkalujen valikoima kasvaa voimakkaasti. Vuoden 2020 loppuun mennessä tavoitteena on yli 100 englanninkielistä työkalua.

"Jatkossa asiakirjan käsittely helpottuu entisestään, kun sen voi lähettää eteenpäin neuvoteltavaksi ja hyväksyttäväksi SignSpace-allekirjoituspalvelussa," iloitsee Agensin verkostoliiketoiminnan johtaja Tuomas Huokuna yhteistyöstä SignSpacen kanssa.

SignSpace on Vastuu Group Oy:n kehittämä ja sen tytäryhtiön Platform of Trust Oy:n tuottama sähköinen palvelu, joka helpottaa sähköisten allekirjoitusten keräämistä ja sopimushallintaa. Agensin ja SignSpacen yhteistyö tuo asiakkaille merkittäviä etuja, joiden avulla säästyy aikaa ja rahaa. Se lisää myös tietoturvaa ja ympäristöystävällisyyttä, kun papereita ei tarvitse fyysisesti siirrellä paikasta toiseen.

Käytännössä asiakirjan käsittely etenee niin, että asiakas täyttää asiakirjan Agens-alustassa ja lähettää sen SignSpace-palvelun avulla muille osapuolille, jotka voivat vielä muokata sopimuksen sisältöä ja ulkoasua tai käydä siitä keskustelua. Kun dokumentti on valmis, koko allekirjoitusprosessi hoituu SignSpace-palvelussa. Palvelun käyttäminen ei edellytä suurta käyttöönottoprojektia, sillä SignSpace on integroitu sopimusmoottoriin.

"Suurin hyöty syntyy siitä, että sopimuksen hallinta on mahdollista yhdessä palvelussa eikä keskustelua tarvitse käydä esimerkiksi sähköpostitse. Koko prosessi ja sopimusneuvottelut helpottuvat huomattavasti, kun osapuolten oma sijainti tai vaikkapa kellonaika eivät estä tärkeän sopimuksen tai asiakirjan laatimista."

Lisätietoja: Agens.fi

 

Tutustu SignSpaceen


Lue lisää aiheesta