SignSpacen uusi ohjelmistoversio 4.3.2020

SignSpacesta on julkaistu 4.3.2020 kello 16 uusi ohjelmistoversio (1.7.5). Voit jatkaa SignSpacen käyttöä kuten ennenkin, uusi versio ei vaadi toimenpiteitä.

Tiedostojen ja sisällön hallintaa on helpotettu. Voit lisätä aktiviteetteihin ja tiedostoihin tageja ja esittää samaan kokonaisuuteen liittyvät tiedostot nippuina tiedostot- ja esikatselunäkymässä. Nyt voit valita tiedostoja ja asettaa ne arkistoiduksi. Myös käyttöliittymään on tehty useita parannuksia ja korjauksia.

Lue lisää »

SignSpacen uusi ohjelmistoversio 20.12.2019

Allekirjoittaminen on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa työnkulkuihin tehtyjen parannusten ansiosta. Olemme lisänneet uusia turvaominaisuuksia, joiden avulla suojaat luottamuksellisia sisältöjä monipuolisemmin. Historia-raportilta löydät yksityiskohtaisen listan tehtävien ja allekirjoituspyyntöjen tapahtumista sekä muutoksista.

Lue lisää »

Ota SignSpace Key -mobiilisovellus käyttöön

Kun otat SignSpace Key -mobiilisovelluksen käyttöön, et tarvitse enää pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Vahva tunnistautuminen hoituu sormenjäljen tai puhelimen pin-koodin avulla. Mobiilisovelluksen avulla voit myös kirjautua SignSpace-palveluun kaksivaiheisesti ilman tarvetta syöttää salasanaa.


SignSpace Key toimii Android- ja iOS-laitteilla*. Mobiilisovelluksessa tehdyt allekirjoitukset ovat EU:n eIDAS-asetuksen mukaisia kehittyneitä allekirjoituksia.

 

*Androidissa 8.1 -käyttöjärjestelmäversio tai uudempi, iOS-laitteilla versio 11 tai uudempi 

Lue lisää »